21 Aralık 2006

2 film birden

Cairns'deyim. Yarin mercan kayaliklarina yapacagim tuplu dalisin heyecani icerisindeyim. Ancak, bu arada bos durmadim. Sessiz sedasiz giden siteye ses ve seda getirmek amaciyla 2 adet film hazirladim. Yolculugumun ilk iki ulkesi Hindistan ve Nepal filmlerini asagidaki linklerden izleyebilirsiniz.

Hindistan-Film Nepal-Film

Cairns - Queensland - Avustralya

Etiketler: ,

4 Comments:

Anonymous Adsız said...

İyi oldu. Video daha zevkli oluyor. İlk çalışmalar olmasına rağmen çok başarılı. "film film movie" gibi interaktif kısımlar daha çok olursa daha da iyi olur. Seni Melbourne'de tarhana çorbasına yumulurken çeksinler onu da koy mesela :) Melbourne'de Carlton Gardens varmış bu arada gezilip görülesi.. Ne zaman nerede olacan bir uzun vade plan versen şu sağ tarafta. Malum yılbaşı çekilişinden sonra birimiz yanına gelmek isteyebiliriz.

ST.

21/12/06 15:35  
Anonymous Adsız said...

Wikipedia'da artık Cuneyt Guven diye bir konu var ! Ama beğenmiyorlar.. ve silecekler galiba. oysa kaşın gözün güzel adamsın vesselam. kalmasını istiyorsan biraz adam etmek gerekiyor. nasıl olur bilemiyorum..

ST.

21/12/06 17:39  
Anonymous Adsız said...

Video çalışmandan dolayı seni tebrik ederim!... Daha güzellerini bekliyoruz... Şu aradaki okey okey film.. movie... kelimelerinden dolayı o güzel sesini de duyduk... özlemişim yaw... Çok selam...

Mert Y.Y.

22/12/06 00:16  
Anonymous Adsız said...

cuneyt'cim
Gectigimiz carsamba gunu yine dogumgunumu kutladik north 'da.Mekan ayni , garson ayni , kisiler ayni , hatta pasta bile ayni ,reyhandan portakalli pasta,orjinal adi polka benim tabirimle mutluluk pastasi.. Bitek sen yoktun. Kulaklarin cinlamakla kalmayip dayanilmaz ugultular halinde beynine baski yapmistir sanirim. Seni cok ozledik.
Operim
ARDA

23/12/06 19:34  

Yorum Gönder

<< Home