18 Şubat 2007

Karnaval'dan izlenimler

Karnaval nedir?
Dusunun ki Turkiye futbolda dunya sampiyonu olmus; BJK-FB-GS ayirmaksizin, futbol primitif spordur ben ilgilenmem diye burun kivirmaksizin tum Turkiye sokaklara inmisiz, deli gibi egleniyoruz, hepimiz dur durak bilmeden dans edebiliyoruz, yuksek sesli muzigi hepimiz cok seviyoruz ve bu is boyle 4 gun gece-gunduz suruyor, bana misin demiyoruz. Bizim gibi oynak bir halkin bile tasavvur etmekte zorlanacagi bir surec!
Sabah 9'da 37 derece sicak - %80 nem demeden toplanmis onbinlerce kisi el ele, omuz omuza, ten tene (dolayisiyla hissedilen sicaklik 60-70 derece oluyor) bagiriyor, dans ediyor, canhiras bir eglenme sureci akip gidiyor. Olay gece 04-05'e kadar suruyor. Birkac saat uyuyup aynen devam...
Karnavalda bir de Maracana'da mac seyretme firsatim oldu ki degmeyin keyfime. Devasa stadda elemeli kupa maclarinin sonuncusunda Rio derbisi Vasco - Fluminense macini izledik. 4-4 gibi bol gollu bir mac oldu.
Bugun fazla yazamiyorum. Malum karnavallik hali. Disarida hareket basladi. Copacabana'dan selamlar...

Karnaval - 1 (Genel) Karnaval - 2 (Genel) Karnaval - 3 (Blocos etrafinda) Karnaval - 4 (Blocos)
Karnaval - 5 (Genel) Karnaval - 6 (Renklerin kardesligi) Karnaval - 7 (Brezilya atesi) Karnaval - 8 (Dur - durak dinlemeden !)
Karnaval - 9 (Her yol Copacabana'ya cikar) Maracana - 1 (Giris - Forca Vasco) Maracana - 2 (Futbolsever guzel) Maracana - 3 (Ben Maracana'dayken...)
Maracana - 4 (Gol sonrasi sevinc) Maracana - 5 (Maracana kosesi)

Rio de Janeiro - Brezilya

Etiketler:

5 Comments:

Anonymous Adsız said...

Abi göbekli abilerin, amcaların resmini koymuşun.. (bkz karnaval 4) Hani her gün aynaya bakınca göbek görüyoruz zaten fazlasıyla.. İnsan bekliyor ki futbol sever güzeli önden çek, hatta şöyle beline sarıl ver ordan göbeklilerden birine fotoyu o çeksin.. Biz burada turşu görmüş gibi olalım. Tamam yalnız başına olmanın da muhakkak dezavantajı vardır ama bilemiyorum... Bence biraz Acun gibi olmalısın ! Nasıl desem? yırtık belki. En azından şu Rio Karnavalında... Mesut abisi bişey de..

ST.

19/2/07 13:27  
Anonymous Adsız said...

Selam Bilader;

Müzmin yalnızlığına devam ediyorsun bakıyorum!!! Baba inadına yapıyormuşsun gibi bir durum mu var? Yav insan usulen de olsa bi foto ayarlar. Hele karnavalda olursa daha da bi güzel olur.Bekliyoruz!!!

Kendine iyi bak...

Barış NİZAMOĞLU

19/2/07 15:02  
Anonymous Adsız said...

abi hakikaten senin gittiğin karnaval burada gazetelerde fotoğrafları yayınlanan karnavala pek benzemiyor. ya da yanlış taraflarda geziyorsun sen. neyse, işini bilirsin umuduyla hayırlısı diyorum.

Sami Çelebi

19/2/07 20:34  
Blogger Unknown said...

butun yorumlarin altina imzami koyarim. cocuklugumdan beri Rio karnavali diyince guzel ablalar , sabahlara kadar eglenceler gorurdum. Cuneycim senin fotolar futbol maclari (ki orda da tribunler bos) neden cunku insanlar maca gitmemis. senden de guzel ablalalarin oldugu, insanlarin sokakta cilginca dans ettigi fotolar bekliyoruz.
yalniz cikilan gezilerde avantajli olur insan ayrica

20/2/07 11:24  
Anonymous Adsız said...

Cünot,

Abi ben de diğer dört arkadaş gibi foto konusuna değineceğim. Hadi ama yahu... Gerçek karnaval resimleri istiyoruz... Okuldaki arkadaşlarla merakla bekliyoruz:) Kolay gelsin. Bu arada saçlar güzel olmuş:)

Mert Yardımcı

21/2/07 00:43  

Yorum Gönder

<< Home